Disclaimer

Deze disclaimer heb ik geschreven omdat ik graag eerlijk en transparant wil zijn richting de lezers van Omagazijn.

Het schrijven op Omagazijn is mijn grote hobby. Stiekem gaat er flink wat tijd en energie in zitten, maar ik doe het met veel plezier. De meeste producten of uitstapjes waar ik over schrijf, betaal ik zelf. Maar af en toe word ik benaderd door bedrijven die willen samenwerken of adverteren. Als een aanbod me aanspreekt, ga ik er op in. Ik schrijf alleen over onderwerpen die bij Omagazijn passen en waarvan ik denk dat ze interessant zijn voor mijn lezers.

Op deze pagina lees je hoe ik omga met reviews en recensies, gesponsorde artikelen en affiliate links. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op. Bedankt voor je begrip.

Reviews of recensies
Af en toe krijg ik producten toegestuurd van bedrijven om hier een review of recensie over te schrijven. Als dit het geval is, staat dit onderaan het artikel vermeld. Omagazijn is onafhankelijk en ik zal dan ook altijd mijn eerlijke mening geven over een product.

Gesponsorde artikelen
Sommige artikelen op Omagazijn zijn gesponsord. Deze artikelen worden door mij zelf geschreven en bevatten een verwijzing of link naar een product of merk. Als een artikel gesponsord is, staat dit onderaan het artikel vermeld.

Affiliate links
Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com. Als ik schrijf over een boek of ander product plaats ik soms een link naar deze webshop. Als je via deze link iets koopt, krijg ik daarvoor een kleine commissie. De prijs blijft voor jou hetzelfde en je merkt er dus niets van. Als een artikel affiliate links bevat, staat dit altijd onderaan het artikel vermeld.