Opa en oma

Je hebt je kinderen met veel liefde en aandacht grootgebracht. De tijd dat je vooral bezig was met verzorgen en opvoeden is achter de rug. Nu zijn je kinderen volwassen en breekt er een nieuwe fase in je leven aan.

teddybeer_op_stoel

Als opa en oma krijg je de kans om alles nog een keer mee te maken. Je zit er deze keer anders in. Betrokken, maar net iets meer op afstand.

Je geniet volop van je kleinkind(eren) en volgt de groei en ontwikkeling op de voet. Je denkt mee en geeft advies op basis van je eigen ervaringen, maar de verantwoordelijkheid voor de verzorging en opvoeding ligt bij de ouders van je kleinkind.

Sommige grootouders passen iedere week op, anderen zien hun kleinzoon of kleindochter minder vaak. Maar als je elkaar ziet, neem je alle tijd voor elkaar. Samen leuke spelletjes doen, nieuwe dingen ontdekken, genieten van elkaar.

Over Omagazijn

Op Omagazijn lees je iedere maandag en donderdag nieuwe artikelen vol inspiratie voor uitstapjes, knutselen, voorlezen en nog veel meer. Ook verschijnen er regelmatig artikelen met praktische tips over o.a. oppassen en fotograferen.

Nieuwsgierig door wie Omagazijn wordt gemaakt? Karin stelt zich hier aan je voor.

Populaire artikelen

Hoe hoorde jij dat je oma zou worden?

25 dingen waar oma verstand van moet hebben

Ik wil zoveel mogelijk genieten