Stoere rugzakken van Kidzroom (winnen!)

Peuters doen niks liever dan avonturen beleven. Een dagje naar een pretpark of een logeerpartij bij opa en oma. En wat is er dan leuker dan zelf je spullen meenemen in een stoere rugzak? Kidzroom maakte daarom een collectie vrolijke rugzakken speciaal voor de kleintjes. Op ieder exemplaar staan herkenbare plaatjes van dieren, fruit, boten en auto’s.

kidzroom rugzakken

Wij mochten van Kidzroom een rugzak uit de Vrooom collectie uitproberen. Mijn dochter van 2,5 is maar wat graag bereid om de rugzak te testen. Al meteen bij het uitpakken reageert ze enthousiast op de kleurrijke afbeelding met diertjes. De schouderbanden zijn lekker stevig, omdat er foam in zit. Met een klein beetje hulp zit de rugzak dus al snel op haar rug.

De lange labels maken het voor peuterhandjes gemakkelijk om de rits zelf open en dicht te maken, zonder dat daar een volwassene bij hoeft te helpen. Handig in deze fase waarbij ‘zellufdoen’ een dagelijks terugkerende uitspraak is.

De rugzak heeft een mooi maatje en biedt genoeg ruimte voor een setje extra kleren, fruit en een pakje drinken. Zonder dat het voor een peuter te zwaar wordt om te dragen. Aan de voorkant en zijkant zitten nog een paar extra vakjes.

Zelf vind ik het prettig dat de rugzak van stevig materiaal is gemaakt en tegen een stootje kan. Ook niet onbelangrijk: hij is gemakkelijk met een vochtig doekje schoon te maken.

Winactie

Wil jij je kleinkind verrassen? Ik mag een Kidzroom rugzak uit de nieuwe Vroom collectie weggeven aan een van de lezers van Omagazijn. Het gaat om een blauwe rugzak met een vliegtuigje vol vrolijke dieren (zie foto).

  • Je maakt kans door onderaan dit bericht een reactie achter te laten.

  • Zorg dat je in het daarvoor bestemde vakje een geldig e-mailadres achterlaat, zodat ik je een e-mail kan sturen als je gewonnen hebt. Deze winactie loopt tot en met 13 september.

  • Wil je extra kans maken om te winnen? Geef de Facebook pagina van Omagazijn een ‘vind ik leuk’ en je telt één keer extra mee bij de loting.

Dit product heb ik gekregen van een bedrijf. Lees meer hierover in de disclaimer.
31 augustus 2015 / 4 reacties / winnen


Reacties


Door Oma Janneke op 31 augustus 2015

Wat leuk, ik maak graag kans voor mijn kleinzoon.

Door Dora van Gestel op 31 augustus 2015

Mijn kleindochter Mia is drie en is vast heel blij met een nieuwe rugzak.

Door Loes Jansink op 31 augustus 2015

Wat een leuke actie. Ik wil graag meeloten voor Amber. Bijna jarig. Zou een keuk cadeau zijn.

Door bernabiemans op 1 september 2015

Mooie felgekleurde rugzak.
Ga ik verloten onder onze kleinkinderen.
Groetjes Oma Bernadet